Words of Others

10/26/2005

you have been tagged

mode : masih lagi aktif adiman tag aku harini. hampeh... the reason is aku dah lama tak update blog. akibatnya hari ni aku buat 3 posts. so sesaper yang kena tag kat bawah tu silalah buat benda yang sama ye... 7 things you plan to do before you die: 1. mencukupkan amalan + pegi haji 2. ada banglo besar siap dengan lanskap air sungai + terjun + own a successful company n luxurious car 3. visit major cities 4. scuba dive, bungee jumping, free fall 5. aspen/kashmir 6. at least 4 kids 7. play around with penguins, pandas 7 things I cannot do: 1. summersault belakang 2. julingkan mata 3. slamdunk 4. sentuh hidung guna lidah 5. understand animals language 6. jalan guna tangan 7. terjun dalam api Seven things I can do: 1. summersault depan 2. withstand pressure 3. berguling2 mcm tenggiling 4. sleep all day 5. play computer games all day 6. online all day 7. do nothing all day Seven celebrity crushes: 1. shu qi 2. gillian anderson (form 3 crush) 3. britney spears (masa form 5) 4. alyssa milano 5. alize 6. penelope cruz 7. reese witherspoon Seven often repeated words: 1. dem 2. shoot 3. suntat 4. jeks 5. dude~ 6. beb 7. bro Seven things that attract me to the opposite sex: 1. beautiful eyes 2. kulit yang putih dan gebu 3. rambut hitam ikal panjang mengurai 4. caring 5. smell of pheromone 6. childish n manja 7. well-proportioned :p~ Seven tags go to: 1. budu (satu je post since last year???) 2. boyez (2 bulan satu post) 3. sharudin MZS 4. pembaca #1 5. pembaca #2 6. pembaca #3 7. pembaca #4

3 comments:

litium said...

hahahahaha... mcm sial ah. aku lupe lak nak letak britney spears huhuhuu dan mcm mane aku leh lupe kekaseh lama alize? aduhhhhhhhhhhhhh

riki said...

sebab kau jenis one night stand kot... haha

Boyez said...

hohoho.. ade name gua siot. ye la yela. gua update sket. lu nye pasal dude. takde hal