Words of Others

3/26/2007

perodua vs proton

Halloooo semua... Berjumpa lagi dalam post terbaru, sori la lama tak update. Sibuk bro, tengah seronok keje... Hari ni kita bercakap tentang dua pengeluar kereta Malaysia, Perodua dan Proton. Yesss yesss... Perodua murah, cantik, stylo, comey, etc etc. Proton mahal, sparepart pun mahal, banyak problem, rupa buruk, serba serbi buruk... Tapi, aku tetap menyokong Proton dan mengesyorkan Proton kepada semua. Bukan sebab aku ada syer Proton, bukan sebab aku pakai kereta Proton, sedara dalam kroni Proton pun bukannn, yer housemate aku keje Proton tapi itu bukan sebabnya... Sebabnya kereta Proton tahan beb, proton saga buruk tu walau takleh jalan pun value tinggi utk body je, sehuduh huduh Savvy tu, kereta Melesia paling tahan dan fuel saving. Senang citer mcm ni la... korang takkan jumpa Savvy hancur mcm gambar di bawah... Sape2 rasa nak bawak lebih 70kmsj kat highway tu jangan la beli kancil. Itu je pesanan kali ini. Berjumpa lagi di post yang akan datang. **updated** gambar terdahulu harus ditukar kerana 18SG dan tidak sesuai untuk dilihat oleh wanita mengandung. TK

2 comments:

Anonymous said...

that is sick

riki said...

i know... so jgn bawak laju2 naik kancil...