Words of Others

12/22/2005

aku sungguh bujang

[selebet dan busuk] 17hb haritu Rose Hayati telah selamat diijabkabulkan. Selamaatttt sorang lagi member member aku. Alhamdulillah. Musim cuti sekolah ni macam musim mengawan pulak. Hahaha. Sorang kahwin, sorang bertunang, lepas tu sorang lagi kahwin. Rumah banjir pun ada orang nekad gak nak kahwin (banjir di pantai timur). Litium pun dah nak kahwin dah. Hosmet aku Fuad nak bertunang. Lair dah nak kahwin. TAK BUJANG sungguh! Biarla aku menikmati kehidupan bujang aku sebaik mungkin. 20hb aku balik Melaka (since aku cuti panjang 16/12 sampai 31/12). Dah nak siappp dah rumah yang aku beli. Sape nak sewa??? RFS (ready for service) pada May 2005. Ada swimming pool. Updated gambar rumah aku boleh lihat di fotopages. Dah dah aku nak mandi. Nak jumpa GM aku, lepas tu nak bersiap siap untuk pergi Gunung Ledang. Yang pastinya aku tersangatlah bujang sekarang ini. Hahahhaa...

8 comments:

riki said...

lupa lakk... sape ada sumber shoutbox yang stylo sikit. menyampah lak aku tengok shoutbox aku ni. tqvm

MaMaT CyBeR said...

hahaha... ape la nak stylo konon...weih amik link nie...nie best http://www.oggix.com/index.php... selamat mencuba

cindylia said...

bujang jgn tak bujang :p

riki said...

mamat, oggix tu ada link oggix, nampak tak best la pulak. aku nak yang plain takde hotlink ke mana mana. anyway thnx bro.

huhu saya memang bujang la cik cindylia :p

MaMaT CyBeR said...

bujang konon...tapi unavailable kan? hehehhe

riki said...

sape kata unavailable... :p

litium said...

Litium pun dah nak kahwin dah.

jadahnye weiiiiiiiiii

riki said...

uhhhh... mana la aku tau... aku dapat info dari blog kau en litium oii...
tak betul ke? :(