Words of Others

12/07/2005

cuti cuti melesiaaa

mode: ngantuk + gumbira aku ngantuk. tapi aku gembira. kenapa? kenapa korang tertanya tanya? walaupun korang taknak tanya, still aku harapkan korang macam tertanya tanya. nak tau kan jawapan dia... taknak? pleaseee..... just say it. be a man. ahhahaa... watever.... aku akan bercuti 6 hari. shift keje aku sekarang menyebabkan aku kerja all-out 3 hari dan cuti sakan 6 hari. kenapa? tak percaya? ahahhahahaa... best kan kerja aku? best kan? ahahhaha... aku sebagai orang orang melayu jati, dengan ini ingin melakukan aksi melayu berlagak; "biasa je cuti 6 hari ni... sampai dah malas nak cuti dah" so dengan ini aku akan dedahkan aktiviti aku pada cuti yang lepas, ataupun perkara yang aku lakukan pada post suka main futsol item #10 & #11. gambar2 di hotel sofitel, senai, johor & gambar masa naik bot gi oversea.
sebelum sarapan, posing macam haram
lepas sarapan, posing macam bagus
petang: minyak rambut tahan waktu pagi sahaja :(
Hahahhaa.... aku tau korang jeles... ahahhahaa... postkan kejelesan dengki tahap melayu dalam comment aku. hahahaha....
Gelak jahat ramai ramai, ahahhahahahahhaha!!!

7 comments:

mshio89 said...

berlagak!

gadis dr ampang said...

fadly...comel btol mamat seblah awk tue....kim salam kat dierrr nanti....

shidan said...

dude....saper gadis ampang nie??

cindylia said...
This comment has been removed by a blog administrator.
cindylia said...

suka la tue cdan.. yg pakai baju oren pun comel apa.. :p

riki said...

mshio89,
terima kasih kerana meluahkan perasaan dengki anda,

gadis ampang,
mamat sebelah tu bujang trang tang tang.

shidan,
please contact gadis ampang. jgn tanya aku

cindylia,
kenapa delete comment yang pertama? ada cencored 18 sx ke? baju oren tu comel tapi berbahayaaaa...

Boyez said...

hmmm