Words of Others

12/17/2005

template

[mengantuk dan pening] Aku cuba bagi blog ni nampak fresh. Satu malam dok menggodek guna Macromedia Dreamweaver. Macam macam pendekatan yang dilakukan namun tiada satu pun yang berkenan di hati. Disebabkan belakang aku dah terasa lenguh kerana duduk yang terlalu lama dan kejap lagi ada game futsol, aku decide untuk pakai standard blogspot template je. Barangsiapa yang tahu mana mana site untuk template blogspot ataupun jika ada sebarang cadangan, silalah majukan tanpa was was. Serius tahi (serious s**t) belakang aku dah lenguh gila. Dan diumumkan juga bahawa aku bercuti panjang sehinggalah 31 Disember 2005. Terima kasih

2 comments:

riki said...

disebabkan perkataan serious shit selalu digunapakai oleh remaja masa kini (tanpa menghiraukan maksud asalnya), maka aku meletakkan nama tahi yang serius pada blog ini untuk menyedarkan mereka.

terima kasih

cindylia said...

punyala banyak tagline yg bes itu yang awak pilih :p